БОГДАН ЛИСИЦЯ. БОГИ.

МІЛЕНІУМ. ЕПОХА НАСИЧЕНОГО ХРИСТИЯНСТВА.

ЄГИПЕТ В ЕПОХУ МІЛЕНІУМУ

Слово Боже, Біблія, оповідає про подальшу долю кацапського народу після їх союзу з Ізраїлем (Ізраїль понадіється на Кацапію-Єгипет, як в стародавні часи понадіявся на Єгипет). В даному розділі йдеться про кацапів, які не увійдуть до складу Вселенської Церкви Ісуса Христа, тобто про переважну більшість кацапського народу (кацапи, які увійдуть до Церкви будуть разом з Христом правити в складі Церкви).

Після війни проти Ізраїля і поразки кацапський народ буде покараний. Вище було продемонстровано походження кацапів від єгиптян. В Біблії є пророцтво про Єгипет, яке до теперішнього часу не збулося.

Єзекіїль 29:6-16
«І пізнають усі мешканці Єгипту, що Я – Господь, бо вони були для Ізраїлевого дому очеретяною палицею… Я наведу на тебе меча… і не буде він замешканий сорок років. І оберну Я Єгипетський край на спустошення серед спустошених країв, а його міста серед поруйнованих міст будуть спустошенням сорок років, і розпорошу Єгипет серед народів, і порозсипаю їх по краях. Бо так говорить Господь Бог: наприкінці сорока років позбираю Єгипет з-між народів, де вони будуть розпорошені. І верну долю Єгипту, і верну їх до краю Патрос, до краю їхнього походження, і вони будуть там королівством слабким. З поміж королівств воно буде найнижче, і не підійметься вже понад народами, і поменшу їх, щоб не панували над народами. І не буде вже воно для Ізраїлевого дому надією, яка пригадувала б беззаконня, коли вони зверталися до нього. І пізнають, що Я – Господь!».

Дехто вважає, що це пророцтво збулося в 572 і 568 рр., коли бабилонський монарх Навуходоносор завоював Єгипет і переселив багато єгиптян у інші землі своєї імперії.

Якби це пророцтво тоді збулося, то Єгипет вже ніколи не був би сильною країною. Але Єгипет багато разів після цих подій був дуже сильним. Ця держава була сильною під час правління Птолемеїв. Потім Єгипет був найсильнішим на Близькому Сході під час правління Саладіна (настільки сильним, що вигнали хрестоносців). Єгипет був дуже сильним під час правління мамлюків. Саладін заснував династію Аюбідів. Спочатку мамлюки були воїнами-рабами династії Аюбідів. У 1250 році ці раби позбулися своїх володарів, але зберегли систему управління – набирали державний апарат не з вільних людей, а з рабів, яких закуповували за кордоном. Ці раби, які правили Єгиптом і ще рядом територій на Близькому Сході, зробили Єгипет настільки сильним, що змогли після 1250 року зупинити грізну монгольську навалу на лінії Євфрату. Зрештою, і сьогодні Єгипет є далеко не останньою країною на Близькому Сході і в світі. В другій половині XX ст. Єгипет не раз виступав в ролі посередника при переговорах між ісламськими країнами і Ізраїлем. Також Єгипет був одним із ініціаторів створення Руху Неприєднання. Отже, протягом своєї історії Єгипет не був найслабшою країною, часто був найсильнішою країною в регіоні, і це означає, що дане пророцтво ще не збулося.

Вище було продемонстровано, що кацапи походять від єгиптян. За те, що Ізраїль понадіється в останній час на Єгипет-Кацапію, а не на Бога, кацапи будуть виселені з Кацапії, сорок років будуть розсіяні між іншими народами. В цей час саме так Бог позбавлятиме кацапів комплексу старшого брата всіх народів. Після цього Бог їх знову збере, але не в Кацапії, а в землі їх походження – в землі Патроса, що в Єгипті. Отже, всі кацапи будуть переселені в Єгипет. Після цього Єгипет ніколи не стане сильною країною, а завжди буде найслабшою країною.

Протягом всієї історії і до нинішнього дня Україна і Єгипет були антиподами. Залишаться вони цілковитими протилежностями і в епоху Міленіуму. Якщо із „Залізного Києва” Христос правитиме світом, то Єгипет буде найменшою за значенням державою.

Зах. 14:16-19
«Деякі з тих, хто прийшов воювати проти Єрусалиму, виживуть і кожен рік будуть приходити на поклоніння Королю, Господу Всемогутньому. Вони прийдуть на святкування свята Кучок. І якщо люди з якогось народу на землі не підуть в Єрусалим на поклоніння Королю, Господу Всемогутньому, тоді Господь не пошле їм дощу. І якщо якийсь із єгипетських родів не прийде святкувати свято Кучок, то прийде на них жахлива хвороба, якою Господь вразив ворожі народи. Це буде карою Єгипту і іншим народам, які не прийдуть на свято Кучок».

Серед народів, які не любитимуть Ізраїль (під час Міленіуму!!!), Біблія виділяє єгиптян (кацапів). Навіть таким радикальним способом, як сорокарічне життя в депортації серед інших народів, кацапи (єгиптяни) не позбавляться цілком ненависті до Ізраїля. Проти країн, які в чомусь порушуватимуть світовий порядок, встановлений Богом, Київ застосовуватиме кліматичну зброю. Одна з можливостей її застосування – “відключення дощу”, про що говорилося у цитованому вище тексті з Книги Захарія.

Щоб помістити всіх репатрійованих єгиптян, яких буде повернуто на їх батьківщину, Єгипет буде покрито безліччю хмарочосів. Ці хмарочоси будуть такими ж довгоми вглиб, як і у висоту. У Єгипті буде сконцентрована вся світова промисловість. Також до Єгипту буде вивозитися сміття зі всього світу, де його єгиптяни перероблятимуть. Кацапи і взагалі всі єгиптяни будуть сплачувати всі прибутки Києву, в Єгипті ж буде залишатися рівно стільки, щоб їм вистачило на життя. “Так, ви, бджоли, збираєте мед, але не для себе” – цей латинський вислів буде діяти відносно Міцраїма-Бджіл (Єгипту).

Біблія стверджує, що в кінці цієї епохи буде ще один бунт багатьох народів проти Бога. «По завершенні тисячі років вийде сатана із темниці і відправиться спокушати народи, розсіяні по землі, Гога і Магога і зведе їх разом для війни» (Об.20:7-8). Серед цих народів Біблія виділяє Гога і Магога. Вище було продемонстровано, що кацапи, яких Бог поверне в Єгипет, є змішаними єгиптянами і нащадками Магога. Кацапи не любитимуть Ізраїль навіть в період Мілленніуму і не любитимуть Залізний Київ – Україна і Єгипет практично в усі періоди історії були цілковитими антиподами, і таким вони залишаться в епоху Мілленніуму: Київ стане Залізним Києвом, Єгипет – найменш значною державою. Єгиптяни (кацапи) пам’ятатимуть свою державу в той період, коли вона була сильною і навіть на певний час заволоділа практично всім світом.

Гог (Ведмедь), правитель Єгипту буде спокушений дияволом, буде спокушений його народ – кацапи, і багато інших народів. Вони на чолі з дияволом виступлять проти Бога і будуть знищені.

Об’явлення 20:9 І вийшли вони на ширину землі, і оточили табір святих та улюблене місто. І зійшов огонь з неба, і пожер їх.

У Старому Заповіті є дуже багато пророцтв про Єрусалим взагалі і про Єрусалим епохи Міленіуму, зокрема, але про цю важливу подію немає жодного слова. Це пояснюється тим, що «містом святих» буде місто християнської церкви – Київ Другий Єрусалим. Ісус Христос і Церква пастимуть народи «Залізним Києвом/Києм».

Отже, можна зробити висновки. По-перше, напад в кінці епохи Мілленніуму на Місто Боже – це напад на християнську столицю світу, де правитиме Церква. В той час церква житиме на землі, а не на небі. По-друге, король Давид правитиме не над церквою, а над Ізраїлем від Імені Христа і Церкви, і ізраїльська земля з Єрусалимом будуть належати не іншим народам, а саме Ізраїлю. Оскільки агресія буде проти християнської столиці світу, це не буде агресія проти Єрусалиму, але проти Києва – християнської столиці світу.

повернутися на головну сторінку Extra Web Top